[RO] Produlesti - „Cunoastere si comunicare”

Data si locul:28.11.2014, Biblioteca comunala Produlesti
 
Denumire  eveniment: „Cunoastere si comunicare”
 
Numar de participanti:  21.

Grup tinta: Elevi selectati in cadrul proiectului „Retea de centre de educatie nonformala”.

Materiale distribuite: Pliante, flaiere

Mesaje de comunicare: Cunoaste si comunicara prin educatia nonformala.

Scurta descriere a activitatii:

 Vineri  28.11.2014, ora 14    Biblioteca comunala Produlesti a organizat evenimentul :
Cunoastere si comunicare in cadrul proiectului „ Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din judetul Dambovita, finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Activitatea a debutat cu jocul” Povestea numelui” unde grupul tinta a facut cunostinta si au aflat noutati despre colegi participanti, totul a decurs foarte amuzant si atractiv,dupa ce sau cunoscut participanti au fost antrenati in alt joc si anume ” Oglinda” unde concentrarea si comunicarea a fost facuta cu ajutorul limbajului nonverbal , acesta le ofera copiilor o viziune clara asupra modului in care acestia reusesc sa-si coordoneze gesturile cu ale partenerului din fata sa.
„Telefonul american” un joc care a fost ales de participanti si a ajutat la comunicarea directa. Totul a decurs foarte frumos si  interesant , participanti fiind foarte incantati  .  Am sarbatorit  si „Ziua Romaniei- 1 Decembrie” desenand o harta, lipind floricele rosi , galbene si albastere unde fiecare a putut sa-si scrie numele fiind un roman adevarat.

Multumim tuturor participantilor si organizatorilor respectiv domnului Vladut Andreescu pentru acest  proiect .