[RO] Gura Ocnitei - "Provocari si oportunitati – Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din Dambovita"

Data şi locul: 27.10.2014, Biblioteca Comunală Gura Ocnitei

Denumire eveniment: ,,Provocari si oportunitati – Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din Dambovita”

Număr de participanţi: 40

Grup ţintă: 20 elevi cu vârsta cuprinsă între 10-15 ani din comuna Gura Ocnitei

Materiale distribuite: pliante,  mesaje motivaţionale

Mesaje de comunicare: Asumarea propriei identitati.

Scurta descriere a activităţii:
Luni, 27 octombrie 2014, Biblioteca Comunala Gura Ocnitei - punct de informare europeană, a fost gazda sesiunii de informare cu tema ,,Provocari si oportunitati – Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din Dambovita” susţinută în cadrul proiectului ,,Reţea de centre de educaţie nonformală pentru viaţă în mediul rural din Dâmboviţa”.
La acest eveniment au participat: Andreescu Vlăduţ, metodist la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa, d-na Victoria Harhoiu, presedinte al Fundatiei „Andrei” Targoviste, elevii cu vârsta cuprinsă între 10 şi 15 ani din comuna Gura Ocnitei, selectaţi în grupul ţintă din cadrul proiectului si parintii acestora.

Prin acest proiect s-a marcat debutul evenimentelor ce vor avea loc in biblioteca, pe o perioada de un an, dedicate copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani.
Activitatea a inceput cu jocul „Povestea numelui”, joc care a decurs rapid unde fiecare dintre cei prezenti si-au spus povestea numelui.

Copiii au vizionat un filmulet numit "Misiunea TA in viata" dupa care au urmat si cateva teste despre Asumarea propriei identitati si Identitati multiple...cu siguranta, vor urma multe altele...

Toti copiii au fost implicati si antrenati in activitatea desfasurata si au spus ca vor reveni cu placere la toate actiunile desfasurate in cadrul proiectului.