Biblioteca "Ion Heliade Rădulescu" Dâmboviţa

Catalog online

Caută în baza de date Liberty cu peste 300.000 de volume.

Animaţie culturală

Evenimente, activităţi culturale, expoziţii

Actiuni si evenimente

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa prin Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte organizează vizionare de documentare creative, în cadrul proiectului KineDok powered by One World Romania ediţia a 2-a.

Vineri, 5 august 2016, ora 17.00, va rula filmul „Drifter”, la Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa (Str. Stelea, Nr. 2).

 Trailer: https://vimeo.com/151505048

 Rezumat: Un portret intim al unui adolescent rebel, împătimit de cursele de automobile, care încearcă să facă faţă vieţii lui pline de peripeţii într-un sat unguresc.

Tânărul rebel, Ricsi, îşi trăieşte viaţa la maximum. „Belea” este porecla care i se potriveşte cel mai bine. Neobosit, vânează problemă după problemă. Condusul maşinilor fără permis de conducere, furtul şi fuga de poliţişti sunt doar o parte din cotidianul lui, spre disperarea părinţilor săi. Ricsi nu suportă rutina şi nici nu-i pasă de aşteptările tatălui său înecat în datorii. La urma urmei, unde a fost acesta când Ricsi avea cea mai mare nevoie de el? Drifter a fost filmat pe o perioadă de cinci ani şi este un portret al unui tânăr unic care îşi ia viaţa în propriile mâini.

Producător: KraatsFilm (Hungary), Marcell Iványi, Gábor Hörcher

Co-Producător: Weydemann Bros. (Germany), Marieke Bittner

Creative Producer: György Pálos

Genul: Documentar

Anul: 2014

Durată: 72 min (TV - 56 min)

Limba: Hungarian

Subtitrare: Română


kraatsfilm.com/drifter.html

facebook.com/drifterthefilm

 

Despre filmele din programul KineDok aici: http://kinedok.net/films?locale=ro